/ ΜΑΡΙΝΟΣ & ΣΊΑ ΟΕ
Η ιστορία 4 Γενεών στο χώρο του εμπορίου.

Η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΣ & ΣΊΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1890 με έμφαση στο γενικό εμπόριο. Από το 1970 δραστηριοποιείται στο χώρο των εργαλείων και των βιομηχανικών ειδών. Στεγάζεται στις ιδιόκτητες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της σε χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ.

Τα προϊόντα της ΜΑΡΙΝΟΣ & ΣΊΑ ΟΕ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων. Απευθύνεται κυρίως σε βιομηχανίες και επαγγελματίες αλλά και απαιτητικούς ιδιώτες.
Επιλέγουμε τα προϊόντα μας από αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως αυξάνοντας συνεχώς τη γκάμα μας σε πάνω από 150.000 χιλ. είδη. Στόχος μας είναι η ανεύρεση νέων προϊόντων ώστε να καλύπτουμε συνολικά και καθολικά τις ανάγκες των συνεργατών μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.
Οι τιμές των προϊόντων μας φροντίζουμε να είναι οι καλύτερες δυνατές σε σχέση με το επίπεδο της ποιότητας τους. Βασικό κριτήριο στις επιλογές μας είναι ο αγοραστής να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το προϊόν σε σχέση με την τιμή αγοράς του.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παράδοση των προϊόντων μας στο χώρο σας καθώς έχουμε στη διάθεσή μας αυτοκίνητα και προσωπικό της εταιρείας μας για την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας. Η προσωπική εξυπηρέτηση, η εμπειρία, η επιμέλεια για το σέρβις και η οργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία επιτυγχάνουμε τον βασικό μας στόχο, δηλαδή τη βελτίωση της ικανοποίησης των συνεργατών μας.

Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με εντιμότητα, συνέπεια, και πάνω απ’ όλα με φιλική διάθεση.
Από επαγγελματίες σε επαγγελματίες!!!

Πάνω από 150.000 κωδικοί για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη!