Η Εταιρεία

196583_390098577728730_507298691_n

Η Μαρίνος & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των εργαλείων και των βιομηχανικών ειδών. Στεγάζεται στις ιδιοκτήτες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της  σε χώρο 1200 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης Σχηματαρίου – Οινοφύτων.

Τα Προϊόντα μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων.Απευθύνονται κυρίως σε βιομηχανίες και επαγγελματίες αλλά και σε απαιτητικούς ιδιώτες.

Επιλέγουμε τα προϊόντα μας από αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως αυξάνοντας συνεχώς τη γκάμα μας σε πάνω από 35000 είδη. Στόχος μας είναι ανεύρεση νέων προϊόντων ώστε να καλύπτουμε συνολικά και καθολικά τις ανάγκες των συνεργατών μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Οι τιμές των προϊόντων μας φροντίζουμε να είναι οι καλύτερες δυνατές σε σχέση με το επίπεδο της ποιότητας τους. Βασικό Κριτήριο στις επιλογές μας είναι ο αγοραστής να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το προϊόν σε σχέση με την τιμή αγοράς του.

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παράδοση των προϊόντων μας στο χώρο σας καθώς έχουμε στην διάθεση σας αυτοκίνητα και προσωπικό της εταιρείας μας για την άμεση παράδοση της παραγγελίας σας.

Η προσωπική εξυπηρέτηση, η εμπειρία, η επιμέλεια για το σέρβις και η οργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία επιτυγχάνουμε τον βασικό μας στόχο, δηλαδή τη βέλτιστη ικανοποίηση των συνεργατών μας.

Σας Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με εντιμότητα, συνέπεια και πάνω απ΄όλα με φιλική διάθεση.

Από Επαγγελματίες σε Επαγγελματίες !!!